Welkom op de website van de Jonckvrouwen van Leyden

Het chapter bestaat dit najaar 12 jaar. Er is weer plaats voor nieuwe ladies, je kan je aanmelden via het aanmeldformulier of stuur een mailtje naar jvvl@xs4all.nl Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hierbij heet ik je van harte welkom op de website van de Jonckvrouwen van Leyden. Wij zijn een chapter van de Red Hat Society, een organisatie voor 50 plus vrouwen en hebben geen doelstelling anders dan vriendschap en het leuk hebben met elkaar.
Het chapter is geheel autonoom.

Een vrolijke grhoed van Queen Evelien
De Jonckvrouwen van Leyden

Tien leefregels voor Red Hat Ladies:
– Aanvaard de werkelijkheid en leef in het hier en nu.
– Benadruk het positieve.
– Zorg goed voor jezelf.
– Lach!
– Toon compassie,
– Verkleed je!
– Sta open voor nieuwe dingen.
– Doe iets met je creativiteit.
– Speel!
– Wees moedig!

Comments are closed.