Spelregels

Algemeen

Om mee te spelen in dit chapter dien je over de basisvaardigheden te beschikken om te communiceren via Internet. Ook dien je regelmatig je e-mail te checken of er mededelingen of nieuwe berichten zijn. Van de Jonckvrouwen wordt uiteraard verwacht dat zij regelmatig deelnemen aan de bijeenkomsten en uitjes die georganiseerd worden.
Als nieuweling draai je een jaar op proef mee.
De kosten voor de uitjes en bijeenkomsten zijn voor eigen rekening. Wanneer je je aanmeldt voor een uitje waarvoor de kosten vooraf betaald moeten worden, dient dit tijdig op de rekening te staan.Tijdens een uitje blijven we als groep zoveel mogelijk bij elkaar, tenzij anders is afgesproken. Het streven is om iedere maand 1 activiteit te organiseren . Af en toe zal er tussendoor iets extra’s georganiseerd worden, bijvoorbeeld een bioscoopbezoek of wat er zich voor mag doen.

We houden ons niet bezig met politiek of religie, daar zijn andere gelegenheden voor en er wordt niet gezeurd tijdens een uitje. Wordt er toch gezeurd dan betaal je een euro aan de zeurpot. We gedragen ons hoffelijk en wellevend naar elkaar en naar de mensen om ons heen en laten een ieder in zijn waarde.


Adellijke naam: Je mag een adellijke naam uitkiezen. Geef dit zo snel mogelijk door aan Queen Evelien. Kom je er niet uit, neem dan even contact op. Met deze naam kom je op de website te staan en word je vermeld in de maillijst en de verdere administratie. Via de mail ontvang je alle uitnodigingen voor de uitjes. Ook is het handig als je over een OV kaart en een Museumkaart beschikt.

Bijdrage chapter
Na aanmelding betaal je een jaarlijkse bijdrage voor deelname aan het chapter. Hiervan wordt de jaarlijkse bijdrage van het chapter aan de moeder-organisatie in Amerika betaald. Ook de eventuele onkosten die de Queen moet maken, worden hiervan betaald. Daarbij moet worden gedacht aan algemene kosten, zoals het onderhouden van de website,  een kaartje bij ziekte of een cadeautje of bloemetje en dergelijke. De bijdrage is vastgesteld op 30 euro per jaar. Er vindt geen restitutie plaats van een eenmaal betaalde bijdrage.

Aanmelden voor het chapter
Wil je meedoen of meer informatie meld je dan aan via het aanmeldformulier of bij Queen Evelien via de mail: queen@dejonckvrouwenvanleyden.nl

Dresscode

Tijdens alle uitjes dragen we een Rode Hoed en paarse kleding. Rode en paarse accessoires completeren het geheel.  Het gaat niet om duur maar om originaliteit en durf. In de maand waarin je jarig bent mag je een paarse hoed dragen gecombineerd met rode kleding. Gaan we naar de bioscoop of het theater dan dragen we een haarstuk of fascinator omdat we de mensen achter ons niet willen hinderen.

Huisregels:
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deelname aan het chapter.
Je ontvangt een wachtwoord en gebruikersnaam waarmee je toegang hebt tot de foto’s en informatie op de website.

Deelname aan de uitjes geschiedt voor eigen risico. De organisator is niet aansprakelijk voor enige schade, hoe ook genaamd, die de deelnemer mocht lijden als gevolg van de deelname. Tevens is de organisator niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade van eigendommen. Deze uitsluiting van aansprakelijkheid geldt ook voor ernstige schadesoorten zoals alle mogelijke schadesoorten ten gevolge van letsel of overlijden.

Het meenemen van huisdieren tijdens een uitje is niet toegestaan.

Alcoholgebruik

Matig alcohol gebruik toegestaan.